SLY M

SLY M

Jazz em Brasse.

Podium De Nieuwe Kamer organiseert in samenwerking met Open Amare jazzconcerten op de zondagmiddag in Brasserie Amare. Deze concerten worden gehouden van 15:00 – 17:30 uur. Elke week wordt een musicus uitgenodigd om met een band te komen optreden. Na de pauze kunnen andere aanwezige musici door de bandleider worden uitgenodigd om mee te spelen.

Deze week “Jazz em Brasse” met: SLY M

SLY M is een nieuwe band in het Nederlandse jazz landschap. In deze nieuwe groep zitten musici die muzikaal alle kanten kunnen maar
keihard swingen is wel het uitgangspunt. Neo-bop, free, latin en alles wat er verder nog voorbij komt aan actuele jazzmuziek gaat de blender in.

Sly M bestaat uit drie jonge honden en een oudgediende. Het muzikale karakter van de band is simpelweg het resultaat van de grootste gemene deler van de muzikale persoonlijkheden die er in spelen. De muziek is organisch en komt meer uit de heupen dan uit het hoofd.

Sly M noemt het zelf geïmproviseerde muziek van de straat. De muziek is sensationeel, adembenemend, ontroerend en opzwepend tegelijkertijd. Invloeden uit "The Old Days" en jazzmuziek van de nieuwe tijd gaan moeiteloos hand in hand.

Line up:
Ben van den Dungen – saxen
Miguel Rodriguez – piano
Steve Zwanink – bas
Mitchell Damen – drums

De concerten zijn vrij toegankelijk, dankzij de steun van “Open Amare” en “Brasserie Amare by Luden”. In de pauze van het concert vragen we u een vrijwillige bijdrage om live jazz op deze locatie in stand te kunnen houden. U kunt uw vrijwillige bijdrage contant dan wel via een QR-code betalen.

Brasserie Amare is gevestigd in Amare, Spuiplein 150 Den Haag, direct rechts van de hoofdingang.

https://brasserieamare.nl https://www.amare.nl/nl/pQZ6PFl/open-amare