Team Podium De Nieuwe Kamer

Ben van den Dungen – voorzitter

Vanaf 1982 treedt Ben van den Dungen op als professioneel musicus en cultureel ondernemer en heeft sindsdien meer dan 6000 concerten in zo’n 70 landen gegeven. Ben is artistiek coördinator van de Jazz Academy op het conservatorium van Rotterdam geweest in de periode van 2003 tot en met 2008. Hij produceert muziekvoorstellingen voor theaters vanaf 2004. Ben werkte mee aan meer dan 100 cd’s.

Bestuurlijke functies:

Lid Raad van Rechthebbende Buma Stemra – 2019/heden.
Bestuurslid Kunstenbond – 2019/heden.
Bestuurslid VCTM – 2020/heden.
Bestuurslid Buma Cultuur vanaf 2022.
Voorzitter PDNK –  2020/heden

Yvonne Oberweis – secretaris

Yvonne heeft ruim 40 jaar ervaring als professioneel medewerker in office management en projectmanagement in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Naast haar huidige baan als para Legal bij Stichting Zeldzame Ziekten Fonds vindt zij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de instandhouding van kunst en cultuur. Als (jazz) muziekliefhebber kwam zij in 2018 in aanraking met Stichting Regentenkamer. Sinds eind 2018 heeft zij meegeschreven aan de (project-)subsidieaanvragen.

Bestuurlijke functie: Secretaris PDNK 2020/heden.

Marianne Zwalf-Aben – directeur

Marianne heeft 38 jaar in het openbaar basisonderwijs o.a. als zorgcoördinator/intern begeleider gewerkt. Na haar pensionering heeft zij zich ingezet bij een aantal instellingen, waaronder als city-host bij de Ambassade van Den Haag. Zij is al jaren actief bij Stichting Regentenkamer. Zij vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de groei en het in standhouden van jazz in Den Haag. Bij Podium De Nieuwe Kamer is zij verantwoordelijk voor de inzet van het team vrijwilligers en kassamedewerkers.

Bestuurlijke functie: Directeur PDNK 2018/heden

Han van den Bogaerde – boekhouding – productieassistent

Han is sinds 2017 gepensioneerd  en was daarvoor werkzaam in financiële- en salarisadministraties voor non-profit organisaties en onderwijs. Han is fervent -niet spelend- jazzliefhebber en sinds 2008 betrokken bij Stichting Regentenkamer op uitvoerend en bestuurlijk vlak (penningmeester). Bij Podium De Nieuwe Kamer is hij verantwoordelijk voor de boekhouding en is mede betrokken bij de uitvoering en organisatie van de concerten. Han is tevens algemeen bestuurslid van de Regentenkamer.

Bestuurlijke functies: Secretaris Belangenvereniging BID – 2021/heden.

Eric Prud’homme – ICT

Vanaf 1976 is Eric Prud’homme actief geweest als gitarist op de Nederlandse jazzpodia. Hij trad ook regelmatig op in o.a. Spanje en Engeland naast zijn werkzaamheden als gitaardocent. Een trouwe bezoeker van de concerten die de Regentenkamer door de jaren heen op diverse locaties organiseerde, en sinds 2016 actief bij dit podium betrokken op ICT-gebied.

Paul Stellingwerff – marketing / website

Paul is opgeleid als beeld- en geluidstechnicus en heeft ruim 32 jaar professionele (technisch, commercieel en marketing) ervaring in de audiovisuele en broadcast wereld. Voormalig docent aan het Sound Seminar in Rotterdam. Amateur muzikant en muziekliefhebber in de breedte (rock, jazz, fusion en meer). Naast werk in eigen bedrijf vindt hij het belangrijk om een bijdrage aan de kunst- en cultuursector te leveren. Sinds 2015 tot heden is hij betrokken bij Stichting Regentenkamer, met name op het gebied van marketing / PR.

Penningmeester: vacature per november 2022